blog-3

Global World Vizyon Gayrimenkul

Merhaba, Ben Mustafa ÇELİK; 1974 Erzurum doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım.  Orhangazi İmam Hatip Lisesi’nden1993’te mezun oldum.

            Askerlik sonrası 2000 yılın da Bilardo salonumu açtım. 2009 yılında Bilardo salonumu kapatıp yerine bilgisayar satışı ve internet Kafe açıp işletmeye başladım halen işletmeye devam ederken yeni bir iş arayışına girdim. 

            Toplumda güven üretmenin en önemli ihtiyaçlardan biri olduğunu gördüm. Gayrimenkul sektöründe de karşılıklı güvenin tesis edilebilmesi için bir şeyler yapmak gerektiğini, bunun başlangıcının da etik prensipler çerçevesinde faaliyette bulunan bir Uluslararası Kurumsal firma ile çalışma gereği olduğunu tespit ettim.

            Bu ihtiyaç çerçevesinde Uluslararası Kurumsal bir firmada çalışmaya karar verdim. Emlak danışmanlığı hususunda yaptığı işi bilen bir danışman olabilmek için Milli Eğitim bakanlığının   emlak danışmanlarına verdiği özel sertifika kursunu bitirdikten sonra Akademi de verilen gayrimenkul danışmanlığı Uzmanlık Eğitimi’ne katıldım. Uluslararası Kurumsal bir firmada 2016-2018 yılları arasında Gayrimenkul Danışmanı olarak halkımıza hizmet ettik.

2018 -2022 yıllları arasında kendi ofisim MÇ Gayrimenkulde halkımıza hizmet vermeye devam ettim.

2022 yılında GW ailesine katılarak GLOBAL WORLD VİZYON GAYRİMENKUL olarak hizmet vermeye devam etmekteyiz.

            Yatırımlarınızı kazanca dönüştürmek üzere sizleri Bursa Orhangazi de bulunan GW Vizyon Gayrimenkul ofisimize bekliyorum.    

 

              BROKER&OWNER

              MUSTAFA ÇELİK


Anahtar Kelimeler

Size nasıl yardımcı olabiliriz?