Biyografisi

PRİMEVA GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK VE MİMARLIK, 2011 yılında Gayrimenkul Sektöründe başladığı serüvenine 2019 yılından itibaren tamamen yerli sermaye ile Mimar Ekrem Kul ve Mali Müşavir Mustafa Kul tarafından yeni bir oluşumla devam etmektedir. Primeva marka patenti tamamen ülkemize ait, alt yapısı ve yasal prosedürleri eksiksizdir.

Firmamız, “Ülke içi kazancın yine ülke içinde, yurtdışı ortaklıklarından ziyade milli girişimlere kalması“ motivasyonuyla yola çıkmıştır.

Firma olarak anlayışımız, öncelikle bu ülkenin kazancı bu ülke insanı için yatırıma ve kendi işini kurma hayali olan, değerli insanımızın kazanımına yönlendirilmesi yönündedir.

Faaliyete geçtiğimiz günden itibaren, gayrimenkul alım-satım ve kiralama anlayışını, müşteri yaklaşımlarını, şeffaf ve birlikte varız anlayışı ile geliştirmeye çalışmaktayız. Milli bir marka olarak, müşterilerimizin çıkarlarını her daim gözeterek yol almaktayız.

2019 yılında kurulan Primeva Gayrimenkul bugün Türkiye’de başta Bursa olmak üzere, İstanbul, İzmir ve diğer şehirlerde Gayrimenkul Danışmanlık ve Mimarlık hizmetini sürdürmektedir. Her zaman önceliğimiz    “Sizler için en uygun yatırımı sunmak ve bu yatırımın beraberinde getireceği hayat boyu konfor ve memnuniyete katkı sağlamaktır.”

Primeva Gayrimenkul, sektörde güvenilir, müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş ve 2014 yılından beri devam eden, 3 yıldır kurumsal kimliğine kavuşmuş şekli ile 01.12.2023 taihinden itibaren GLOBAL WORLD TÜRKİYE gibi değerli bir markasına katılım sağlamıştır. Bize bu kıymetli markanın içerinde yer alma fırsatı veren GLOBAL WORLD Yönetim Kurulu başkanımız sayın Yavuz Selim Tetik beyefendiye çok teşekkür ediyoruz.  Bu değerli markanın bir parçası olarak, yüksek motivasyon ve ilkelerle faaliyette olan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Mimarlık firmamız, bundan böylede her zaman sizin yanınızda olacak ve GW PRİMEVA GAYRİMENKUL olarak GLOBAL WORLD TÜRKİYE ile birlikte yoluna devam edecektir. " Birlikte daha iyiye "

Broker&Owner 

Mustafa KUL

DANIŞMANA AİT PORTFÖYLER

Size nasıl yardımcı olabiliriz?