blog-3

Global World Aygün Gayrimenkul

Merhaba; Ben ZÜBEYİR BOZ, 1975 Ordu/ Ünye doğumluyum.

2002 yılında Tekirdağ/ Çerkezköy'de büyük bir fabrikanın kantin işletmeciliğini yapmaya başladım ve 2006 yılına kadar devam ettiğim işletmecilikten sonra yolum gayrimenkul sektörü ile kesişti. Bölgenin en iyilerinin yanında yaklaşık üç yıl bu işin çıraklığını yaptım. Gayrimenkul sektörü bana hem sosyal hem ciddi bir çevre katmaya başlamıştı ve uzun yıllar sektörde devam ettim. Birlikte çok güzel işlere imzalar attığımız  sevgili Yavuz Selim TETİK bey 2022 yılında Global World Türkiye yerli ve milli markamızı ülkemize kazandırdı. Bende bu vesileyle hiç düşünmeden kurumsal hayata adım atmış oldum ve profesyonel olarak çok sevdiğim gayrimenkul sektöründe devam etmekteyim.

Uzman olduğum bölgeler

Çerkezköy, Kapaklı,Saray,Edirnenin Süloğlu ve Havsa ilçelerinin tüm mahalleleri ve köyleri

Çerkezköyde daha çok lüks sitelerde daire satışları, Kapaklıda ve tüm mahallelerinde arsalar ve tarlalar. Süloğlu ve havsa ilçelerinin tüm mahalleleri ve köylerinde yatırımlık arsa ve tarlalar.

Neden bu bölgeleri kendime Pilot bölge seçtim ?

Çerkezköy ve Kapaklıda çok ciddi sanayi ve OSB olması, yeni gelecek olan İkitelli iki OSB'ninde bu bölgeye gelmesi, yıllık ortalama 15 bin göç alması sektörü sürekli hareketli kılması.

Neden Süloğlu ?

Bölgede OSB'nin olması ve çok uygun yatırımlık arazilerin olması.

Neden Havsa ?

Bölgede yeni sanayi kurulması, gümrükleme sahasının gelmesi ve sınır kapılarına komşu olmasından dolayı ciddi yatırımcı çekmesi.


Size nasıl yardımcı olabiliriz?